Ei sitten menty kipeänä metsälenkille, vatsa tervehtyi hyvinkin nopeasti. Edelleen epäilen sen menneen sekaisin jauhelihasta, jota annoin edellisenä iltana. Nyt on vatsa taas kunnossa.
 Perjantaina käytiin Paimiossa parin tunnin metsälenkillä ystävämme labradorinnoutaja Mooseksen kanssa, jonka kanssa Nelma on tuntenut pennusta asti. Nykyään kun Mooses on jo isompi kuin Nelma ja käyttää massaansa leikeissä, niin Nelma ei enää paini sen kanssa niin paljoa, mutta juokseminen karkuun on hauskaa. :D Ja sitä se tekikin. Nelma on hyvin nopea ja Mooses jäi välillä huuli pyöreänä katselemaan sen spurtteja. Ja kun Mooses on kerran uros ja Nelma narttu, niin eihän "iskuyrityksiltä" voinut välttyä. Nelma kyllä ärähti pari kertaa ihan kunnolla, mutta ei se aina tuntunut auttavan. x)
 Ruoan vaihdos on meneillään, mutta yllättävän hyvin maha kestää. Yhtään löysää ei ole ollut. Nelma söi puolisen vuotta Eaglen lohi-sardiini-anjovisruokaa, mutta muutosta turkkiin tai mihinkään muuhunkaan en havainnut, joten päätin vaihtaa johonkin uuteen. Nyt ostin pienen säkin Proformancen lammasriisiä, siinä on ainakin rasvaa ja proteiinia enemmän kuin Eagle:ssä. Saa nyt nähdä miten sopii.
 
Turku on sateinen edelleen, mutta onneksi to-pe välisenä yönä omistaja lähtee aurinkolomalle Puerto Ricoon. :D Nelman hoitopaikka on vielä vähän epävarma, joko kasvattajan luo Lohjalle, tai omistajan veljien luo Loimaalle.

Kuvassa Mooseksen ja Nelman kisailua. :)

286686.jpg