Tänään käytiin Piikkiössä metsälenkillä ja Nelma juoksi kuin viimeistä päivää, kun sai olla vapaana pitkästä aikaa, nyt kun juoksut on ohi. Muutama damitreeni tehtiin ja haut meni hyvin. Tein myös muutaman treenin niin, että piilotin damin Nelman huomaamatta ja kutsuin luo ja laitoin hakemaan ja hyvin se nekin haki. Damitreeneissä on ollut pitkä tauko ja tuntuu että se on tehnyt vain hyvää. Yhtään pelleilyä ei ollut havaittavissa. Ehkä sille sitä järkeäkin alkaa päähän tulla pikku hiljaa..
 Juoksu kun on ohi, niin ruoka maistuu taas. Koko ajan taitaa olla nälkä.. Saa nähdä onnistunko taas huomaamattani lihottamaan Nelman, kun se kerrankin taas syö hyvin. :)
 Ei millään uskoisi, että on tammikuun alku. Vettä sataa ja lumesta ei tietoakaan. Toivottavasti sitä lunta tulisi pian, pysyisi Nelmakin puhtaampana. Ensi viikonloppuna on tarkoitus mennä Saloon Dana-siskon luo tokoilemaan. Saa nähdä miten treenit sujuvat pitkästä aikaa ja häiriön kanssa. Danan kanssa kun aina saa leikkiä, niin voi olla hetken aikaa hankalaa pitää Nelma aisoissa.. 

328385.jpg

328383.jpg