Torstaina pakattiin tavarat ja mentiin päiväksi isovanhempieni mökille Paimioon. Nelma sai olla koko ajan vapaana ja se nautti hirmuisesti, kun oltiin koko päivän ulkona. Käytiin jäällä kävelemässä ja Nelmaa kummastutti jään alta kuuluvat äänet, kun se ei oikein ymmärtänyt mistä ne tulee. :) Katseli vain kummastuneena ympärilleen.

Eilen lähdettiin Saloon moikkaamaan Annua ja Dana-siskoa. Nelma pääsi elämänsä ensimmäisen kerran tallille ja yllättävän hyvin meni heppojen kanssa. Katseli kyllä aluksi vähän kummissaan kun yhtäkkiä olinkin ponin selässä. Oli mielettömän ihanaa mennä hevosten kanssa kauniissa maastossa, erittäin kauniissa säässä. Välillä oli vaan vähän vaarallista, kun Nelma ei osannut varoa hevosta ja käveli ihan takana. Rinsessa kun halusi kävellä polkua pitkin, ettei tarvinnut jalkoja upottaa lumihankeen. ;) Tallin puput herättivät suurta mielenkiintoa, niitä piti vaania häkin ulkopuolella. Tällä kertaa kun niitä ei voinut noutaa, ja ne liikkuivatkin itsestään.

Tämän päivän damikurssin treenit menivätkin väsyneissä tunnelmissa, mikä joskus voi olla hyväkin asia.. Mutta kun koira on muutenkin nykyään lunki, niin se ei ollut hyvä asia. Nakit kyllä kiinnostivat, mutta damit oli ihan plääh ja pallokin oli vain hetken kiinnostava. Että saatiinkin kotiläksyksi keksiä mikä meistä on hirmukivaa yhteistä tekemistä. Syömisen lisäksi. ;) Luoksetulo meni kyllä treeneissä todella hienosti. Jätin Nelman paikalleen ja lähdin kävelemään poispäin. Lähdin juoksemaan ja kutsuin luo ja se joutui juoksemaan kolmen tollerin välistä. Ja se mihin olin tyytyväinen oli, ettei se ollut koirista kiinnostunut ja pysyi istumassa niin kauan kunnes käskin luo. Yksi noutokin tehtiin damilla ja se meni tarpeeksi hyvin. Toi kyllä mulle, eikä pelleillyt, mutta aluksi vaan piti löytää se "oikea" dami. Kaksi ensimmäistä ei jostain syystä kelvanneet.. Hyvin se lähti hakemaan ja hyvin se palautti, mutta sen väli meni vähän sähellykseksi. Mutta eiköhän se saada treenattua kuntoon.

Kuvia hiihtolomalta:

Jänis
412046.jpg

412063.jpg

412051.jpg

412070.jpg

Hurja potkukelkka lähestyi.
412072.jpg

Jään alta kuuluu kummia
412075.jpg

Yksikseskös istuskelet?
412090.jpg